Publicerad den

LEGEND 305 – FLYTVÄSTEN ÄR EN TEST VINNARE!

Vår uppblåsbara flytväst Legend 305 har blivit utnämnd till bäst i test av prestigefulla magasinet Yacht. Testet bedömdes på funktion, flytläge och komfort.

  • Smal och lång flytkropp vilket resulterar i snabb vändning och bra flytläge.
  • Ergonomisk passform som minskar trycket på nacken.
  • Bra justeringsmöjlighet för bästa passform.

Designad för Optimal Prestanda:

Vår uppblåsbara flytväst Legend 305 har utformats med seglarens behov i åtanke. Med sin långa flytkropp garanterar den maximalt skydd i vattnet. Du lita på att Legend 305 håller dig flytande och säker i alla lägen med snabb vändning och bra flytläge. Oavsett om du seglar i lugna farvatten eller utmanande förhållanden, ger flytvästen dig den säkerhet du behöver för att njuta av din tid på vattnet.

Komfort och Passform:

Legend 305 kompromissar inte med komforten. Genom att placera flytvästen längre ut på axlarna och längre bak från nacken, erbjuder den en oslagbar nivå av rörelsefrihet. Det mjuka och följsamma materialet formar sig perfekt efter din kropp.  Ett rejält bält med enkel knäppning som lätt kan justeras för en bästa passform.

Flytvästen Legend 305 är utrustad med inspektionsfönster. Med inspektionsfönstret kan du snabbt och enkelt kontrollera att flytvästen är i funktionsdugligt skick innan du ger dig ut på vattnet. Modellen är även utrustad med grenband, visselpipa och reflexer.

Flytvästen Legend 305 finns både med och utan sele i flera utföranden och färger samt i SLA utförande.