En hundflytväst från Baltic sviker dig aldrig

Våra fyrbenta vänner tillhör familjen och har samma behov av maximal säkerhet som tvåbenta. Flytvästar för hundarska inte bara hålla för hårda påfrestningar. De ska finnas i exakt rätt storlek och exakt rätt flytkraft så att din hund kan röra sig smidigt och må bra. Våra flytvästar för hundarhar samma kompromisslösa detaljkvalitet som husses och mattes västar, med många omtänksamma detaljer inbyggda. Genomtänkt isolering gör att kompisen aldrig blir för kall eller för varm. På våra flytvästar för hund kan finnas smidiga snabbfästen, reflexer, smarta bärhandtag och D-ring för koppel för att nämna några exempel. Seriösa flytvästar för hund och katt gör livet ombord lugnare och tryggare inte bara för den fyrbenta vännen, utan för hela familjen.

NYHET 2023
SPLASH HUNDFLYTVÄST

Bekvämaste hundflytvästen på marknaden. Innovation och komfort utan att kompromissa på säkerheten, som t.ex. dubbla D-ringar för koppel och reflexer gör den här flytvästen för hundar till en ny klassiker.

MASCOT HUNDFLYTVÄST
EN FAVORIT

Hundflytvästen Mascot är redan en favorit hos många hundägare. Välbalanserad med lyfthandtag och reflexpiping på ryggen. Med Mascot kan du och din hund känna er säkra, en baltic sviker er aldrig.

PLUTO HUNDFLYTVÄST
EN KLASSIKER

Hundflytväst Pluto är en Baltic för våra fyrbenta vänner. Säkerheten i Pluto finns inbyggd i kraftfulla reflexer och lyfthandtag med kraftiga band på ryggen.  Snabbspännen och D-ring för anslutning till koppel.