KOMPROMISSLÖST SÄKRA FLYTVÄSTAR SOM GER DIG FRIHET

EN BALTIC SVIKER DIG ALDRIG

 

Flytvästar tillverkade i Europa

Kompromisslös kvalitet

30 dagars öppet köp

Fri frakt inom Sverige

UPPBLÅSBARA FLYTVÄSTAR

Uppblåsbara flytvästar är så kallade räddningsvästar och ett givet val för dig som söker maximal rörelsefrihet och spenderar mycket tid på segelbåt eller motorbåt. Våra uppblåsbara västar är alla utvecklade i vår designstudio i Älgarås med fokus på komfort och utan kompromisser.

ERGONOMISK EXCELLENCE

POSEIDON

 

Force 190 Sele SLA Flytväst

3.298 kr

Legend 305 Sele SLA

2.698 kr

Athena 165 Flytväst

2.298 kr

ALLTID 5 ÅRS GARANTI

Här på Baltic värderar vi kvalité i allt vi gör och vi är noga med att göra regelbunden kvalitetskontroll genom hela produktionskedjan. Därför känner vi oss trygga med att alltid lämna 5 års garanti på alla våra flytvästar och kan rekomendera en livslängd på ca 10år.

ATHENA UPPBLÅSBAR FLYTVÄST

DESIGNAD FÖR KVINNOR AV KVINNOR

 

FLYTVÄSTAR FÖR KAJAK

Här på marknadsledande Baltic ville vi konstruera världens bästa flytväst för kajak, och det ledde fram till ett samarbete med Sveriges ledande kajakexperter på Melker of Sweden. Bästa möjliga rörelseförmåga var målet.

TOTAL FRIHET MAXIMAL TRYGGHET

X4 BY MELKER

 

X4 flytväst

1.298 kr

Radial E.I Flytväst

798 kr

Canoe Flytväst

498 kr

“Ett kvitto på att vi lyckats är att SSRS, Svenska Sjöräddningssällskapet, låtit oss ta fram deras egen flytväst. Få organisationer kan mer om att rädda liv på vattnet än SSRS.”

MAXIMAL RÖRELSEFRIHET

FLYTVÄSTAR FÖR SUP

 

FLYTÄSTAR FÖR STORA OCH SMÅ ÄVENTYR

BARNFLYTVÄSTAR

 

HÅLLBARHET

Vi älskar vatten och naturen är vår spelplan därför ligger hållbarhet högt på vår agenda och vi jobbar hela tiden för att bli bättre.

ENVIRONMENTAL INITIATIVE

Under Säsongen 2024 lanserar vi på Baltic flytvästar i 100% återvunnet material där ISO standarden tillåter oss att ha det under namnet Environmental initiative. Mer info om lanseringen kommer inom kort.

Epiq 165 auto flytväst

1.498 kr

Athena 165 Flytväst

2.298 kr

Mist E.I Flytväst

698 kr

Athena 165 Flytväst

2.298 kr

Split Front E.I Flytväst

598 kr

VÅR LOGGBOK

ATT KÖPA FLYTVÄST FÖR KAJAK

ATT KÖPA FLYTVÄST FÖR KAJAK

HUR HITTAR JAG BÄSTA KAJAKFLYTVÄSTEN? Du är på jakt efter din nästa kajakflytväst, och kollar på olika alternativ, men vad ska du leta efter...

läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ditt första köp och ta del av erbjudanden, tips och råd om våra produkter och nyheter.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på en länk i sidfoten på meddelanden du tar emot från oss eller genom att kontakta oss.

  • Svenska SEK (kr)
    • English EUR (€)
    • English GBP (£)
    • Deutsch EUR (€)