Publicerad den

KONTROLL AV ATHENA

KONTROLL AV ATHENA

Baltic Safety Products AB:s kärnvärden är säkerhet. Vi arbetar dagligen med att ta fram säkra produkter som ska ge dig som användare en säker upplevelse till sjöss. Vi genomför alltid en säkerhetskontroll av allt material som inkommer till oss och av alla färdiga produkter. Tack vara denna kontroll har vi upptäckt en eventuell miss i monteringen på produkten Athena. Vi genomför därför en produktkontroll av produkten Athena, kontrollen gäller för samtliga Athena som är tillverkade efter oktober 2021.

Vi på Baltic vill säkerställa att samtliga Baltic produkter som finns på marknaden är säkra. Vi uppmanar därför våra kunder som äger en Athena flytväst att lämna in den till sin närmaste återförsäljare för kontroll. Alternativt kontakta oss för en retursedel.

Så fort flytvästen är kontrollerad kommer ni att få tillbaka den.

Vid frågor, ring oss på Baltic. Ni når oss på telefon 0506-36998 och på mejl daniel.tarkka@baltic.se

Hur ser jag när min flytväst är tillverkad?

Inuti flytvästen på lungan finns en lapp med ett modellnummer. De fyra första siffrorna i modellnumret visar tillverkningar år och månad. Flytvästen i exempelbilden är tillverkad 2021 i september. Är du osäker? Lämna in din flytväst till närmaste återförsäljare för utlåtande. 

Om din flytvästs modellnummer börjar med 2112, 2201 eller 2202, se till att den inspekteras så snart som möjligt och innan du går på eller nära vattnet.

Följ oss gärna på